Αρχική

Special Effects

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Τα πυροτεχνήματα αποτελούν την πιο εντυπωσιακή και φαντασμαγορική «προσθήκη» για κάθε ιδιαίτερο γεγονός και περίσταση. Μέσα από ένα πλήθος διαφορετικών επιλογών μπορείτε να επιλέξετε την λύση που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο και την αισθητική σας.

Εναέρια Πυροτεχνήματα

Τα εναέρια πυροτεχνήματα έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ως τα «διακοσμητικά στοιχεία του ουρανού». Αποτελώντας ένα εντυπωσιακό υπέρ-θέαμα έχουν γίνει συνώνυμο του εορτασμού και του θεάματος. Ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών επιλογών εναέριων πυροτεχνημάτων, σας περιμένει για να γεμίσετε τον ουρανό της δεξίωσής σας με αμέτρητα αστέρια, συστοιχίες «πύρινων μανιταριών» αλλά και εντυπωσιακού συνδυασμούς χρωμάτων και λάμψεων.

Σε απόλυτη συμφωνία με τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας, έχετε την δυνατότητα να «τονίσετε» τις πιο σημαντικές στιγμές της δεξίωσής σας (είσοδος ζευγαριού, κοπή γαμήλιας τούρτας, 1ος χορός) με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Οι αδειούχοι πυροτεχνουργοί μας, προγραμματίζουν και χειρίζονται τα συστήματα πυροτεχνημάτων υπακούοντας σε όλα τα πρωτόκολλα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Υπάρχουν διαθέσιμες διάφορες επιλογές ικανές να ανταποκριθούν σε όλων των ειδών τις περιστάσεις ικανοποιώντας κάθε δυνατή απαίτηση.

Εναέρια Πυροτεχνήματα σε Video

Σιντριβάνια Εδάφους (Pyroflash)

Η πιο απλή εναλλακτική επιλογή για εσάς που επιθυμείτε ένα ιδιαίτερο λαμπερό θέαμα αλλά παράλληλα θέλετε να παραμείνετε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τα σιντριβάνια εδάφους δεν εκτοξεύονται καν από έδαφος και είναι απόλυτα ασφαλή. Μπορούν να πυροδοτηθούν οποιαδήποτε στιγμή της νύχτας επιθυμείτε καθώς επίσης μπορεί να συγχρονιστεί με την μουσική ή οποιαδήποτε άλλη «σκηνοθετική» παρέμβαση.

Χάριν της μεγάλης ευελιξίας τους, παρέχουν την δυνατότητα πυροδότησης σε αμέτρητους συνδυασμούς (διαδοχικά, μεμονωμένα, παράλληλα, ταυτόχρονα) και συστοιχίες (πχ: σε μορφή διαδρόμου, κύκλου, τετραγώνου, πολύγωνου κλπ). Διατίθενται σε χαρακτηριστικά ύψους από 1,5 έως και 6 μέτρα και διαρκούν από 45 έως 60 δευτερόλεπτα περίπου (ανάλογα το είδος καύσης). Τέλος, υπάρχουν διαφορετικών ειδών συντριβάνια για εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικού χώρους.

Συντριβάνια Εδάφους σε Video

Comments are closed.